A honlap célja

Kedves Olvasó!
Működik a cégednél ISO rendszer (ISO 9001, ISO 14001, stb.)? Igen? És milyen hatékonysággal? Azt mondod, hogy rosszul? Nem hatékony, csak egy halom papír munka?
Szeretnél ezen változtatni? Szeretnéd tudni, hogyan működik egy hatékony ISO rendszer? Milyen előnyökkel jár, hogyan tud segíteni a céged működési hatékonyságának növelésében, a költségek csökkentésében?
Ha az utóbbi kérdésekre igen választ adtál, akkor jó helyen jársz! Ugyanis ezen az oldalon hasznos információkat találsz arról, hogy hogyan lehet hatékonyan működtetni egy céget, ISO rendszereket. Ennek a honlapnak a célja, hogy információt, útmutatást, tanácsot adjon Neked ahhoz, hogyan működtessél hatékonyan ISO rendszereket, hogyan állítsd ezeket a rendszereket a céged fejlődésének szolgálatába. Továbbá célja a honlapnak, hogy megmutassa az ISO rendszerek előnyeit, rávezessen arra, hogyan használd ki ezeket az előnyöket a céged fejlesztéséhez, a működési hatékonyság növeléséhez. Mindezt úgy, hogy a szabványok követelményeiről alig esik szó.
Az oldalon különböző témakörökben találsz bejegyzéseket, információkat. Kattints rá, olvasd el a témában írt gondolatokat.  Ha kérdésed van, tedd fel és megválaszolom.
Dr. Bálint Tamás vagyok, diplomás minőségirányítási és környezetvédelmi szakember. 1999 óta foglalkozom különböző ISO rendszerek auditjával, elsősorban hazánkban auditálok, de már auditáltam szinte az összes környező országban, de Angliában és Oroszországban is. Jártam már multinacionális cégnél, nagyvállalatnál, de auditáltam már közép- és kis-, sőt mikrovállalkozást is. Az ezeken az auditokon szerzett tapasztalataimat osztom meg Veled ezen az oldalon.
Remélem hasznosnak találod az oldalt! Kellemes olvasgatást kívánok!
Dr. Bálint Tamás